Продукти
Количка

IMPO INTERNATIONAL

АНТИДЕКУБИТАЛНА НАДУВАЕМА ВЪЗГЛАВНИЦА
В наличност
Производител: IMPO INTERNATIONAL Модел: RZ020
Надуваема ортопедична възглавница за хемороиди.Намалява болката в кръстовата област и при седене. Подходяща както за болни, така и за здрави хора с изразен проблем в аналната област и заседнал начин на живот.Ергономичен дизайн и удобство при употреба.Подходяща за сядане върху обикновени и офис столо..
25.00лв.
Производител: IMPO INTERNATIONAL Модел: YK017
Ортопедичен продукт, който успешно се справя с проблема враснали нокти или т.нар. Paronychia.Изработен от мек, еластичен, ултратънък медицински силикон.Комфорт при носенето, удобен и незабележим.Употреба:Първо се изрязва врастналия нокът за да се освободи пространството.Поставя се върху палеца на кр..
15.00лв.
УРИНАТОР ДАМСКИ
Последни бройки
Производител: IMPO INTERNATIONAL Модел: BIC15
Санитарно изделие за събиране на урина на слабо-поджвижни и лежащи пациенти.Изработено от пластмаса.Разграфен до 1л.Със специален накрайник за жени.Специална система против разливане...
20.00лв.
Производител: IMPO INTERNATIONAL Модел: RZ011
Ортопедичен продукт за имобилизация на пръст на крак  (с възможност за използване и за пръст на ръка).Изработен от памучна, хипоалергична материя , алуминиева планка и залепваща се велкро лента.Позволява точна и лесна фиксация на наранения накрайник без натиск върху болното място и болка при дв..
20.00лв.
ШИНА ЗА ПРЪСТ С ВЕЛКРО ЛЕНТА
В наличност
Производител: IMPO INTERNATIONAL Модел: RZ018
Стабилна шина за пръст с двойна подложка, която имобилизира пръстта както отдолу, така и отгоре, а допълнителните велкро-ленти обездвижват здраво горната фаланга.Използва се при счупвания, разтежения и навяхвания на пръстите.Изработена от 2 поливинилови дишащи подложки и мек дунапренов материал.Удоб..
13.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)