Продукти
Количка

ШИНИ ЗА ПРЪСТ НА КРАК

Производител: IMPO INTERNATIONAL Модел: RZ011
Ортопедичен продукт за имобилизация на пръст на крак  (с възможност за използване и за пръст на ръка).Изработен от памучна, хипоалергична материя , алуминиева планка и залепваща се велкро лента.Позволява точна и лесна фиксация на наранения накрайник без натиск върху болното място и болка при дв..
20.00лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Шините за пръст на крака са специален ортопедичен продукт, който се използва за лечение и профилактика на различни проблеми в областта на пръстите на крака. Те могат да бъдат използвани за облекчаване на болка и възпаление, свързани с артрит, травми, подкожни кървения и други проблеми в областта на пръстите на крака.

Шините за пръст на крака се изработват от здрави и устойчиви материали, които ги правят изключително здрави и удобни за носене. Те могат да бъдат с различен дизайн, размер и степен на компресия, в зависимост от нуждите на потребителя. Някои модели са с отворена област за дишане на кожата, за да осигурят по-голям комфорт, докато други са със затворена област за по-голяма стабилизация на пръстите.

Шините за пръст на крака могат да бъдат използвани за профилактика на наранявания, както и за лечение на вече настъпили травми. Те са подходящи за спортисти и хора, които извършват физически натоварвания върху краката, за да предпазят пръстите си от наранявания и да осигурят оптимална подкрепа и стабилност на краката.