Продукти
Количка

Санитарни материали

БАЛОН ЗА КЛИЗМА VITALIS 400ml
Последни бройки
Производител: ЕКОМЕТ Модел: BIC05
Балонът за клизма се състои от мек крушовиден балон и ергономичен накрайник, специално конструиран за оптимална промивка. Продукта е напълно безопасен за употреба. Подходящ за въвеждане на разтвори за клизма.   Начин на употреба: Налейте течноста с телесна температура в балона. ..
6.50лв.
ДАМСКИ ТОАЛЕТЕН ДУШ VITALIS
Последни бройки
Производител: ЕКОМЕТ Модел: BIC06
Дамския душ се състои от мек крушовиден балон и ергономичен накрайник, който не създава излишно налягане, правейки ползването на този продукт напълно безопасно. Употреба: За вагинални промивки - обща хигиена и интензивна терапия при неприятна миризма, бяло течение, сърбеж, възпаление или чувст..
6.50лв.
ИРИГАТОР ЗА КЛИЗМА
Последни бройки
Производител: ЕКОМЕТ Модел: BIC07
Медицинско изделие представляващ контейнер с обем 1 литър (кофичка), свързващ маркуч (100 см) и ергономичен накрайник. Удобен за употреба дори и в домашни условия. Употреба: Съединете маркуча с накрайника и кофичката. Смажете накрайника с вазелин или лубрикант. Закачете кофичката на с..
4.80лв.
Производител: ЕКОМЕТ Модел: BIC09
Изработен от пластмаса. Градиуран до 100 мл.Индивидуално опакован,стерилен,за еднократна употреба. С винтова капачка. Употреба: За съхранение на материали за лабораторни изследвания (екстременти,урина и др.) ..
0.80лв.
НАДСТРОЙКА ЗА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ
Последни бройки
Производител: Anatomichelp Модел: 0126
Надстройката е подходяща за повечето модели тоалетни чинии. Изработена от пластмаса в бял цвят. Лесна за монтаж и употреба. Фиксира се здраво към тоал.чиния с помощта на странични скоби. Подходяща за почистване и дезинфекция. Надстройката е помощно средство за хора с увреждания, за сле..
105.00лв.
Производител: Fortuna Модел: BIC11
Турникетът е често срещан продукт в спешната помощ, в автоаптечките, в планинските спасителни служби. Има пластмасова катарама, която позиционира само с едно щракване крайника и самото пристягане става чрез опъване на края. Подобно на колана в автомобила. Употреба: За пристягане при вземане..
9.00лв.
УРИНАТОР ДАМСКИ
В наличност
Производител: IMPO INTERNATIONAL Модел: BIC15
Санитарно изделие за събиране на урина на слабо-поджвижни и лежащи пациенти.Изработено от пластмаса.Разграфен до 1л.Със специален накрайник за жени.Специална система против разливане...
18.00лв.
Производител: ЕКОМЕТ Модел: BIC12
Изработен от медицински полимер. Употреба: За събиране на урина при мъже както в домашни, така и в болнични условия на лежащо болни пациенти. ..
3.90лв.
ЧАШКА ЗА ПРОМИВКА НА ОЧИ
Последни бройки
Производител: ПЛАСТКОМ Модел: BIC13
Чашката е изработена от медицински полимер и се използва за промивка на очите при глаукома, кератити, конщктивити, гнойни очни процеси. Подходяща за промивка на очи на хора, работещи в претоплени и прашни помещения, както и профилактично при силна преумора на очите.   ..
5.50лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Санитарни материали