Продукти
Количка

Шини и ортези за ръка

Ортеза за китка и палец с метална подпора
Последни бройки
Модел: 0508
Изработена е  от висококачествен дишащ материал и памучно покритие. Шината разполага с една подвижна метална подпора и две допълнителни ленти за по-добра иммобилизация. Индикации:Артрити и тендонити. Производител: Anatomichelp Имобилизира палеца. Вградената метална шина позвол..
19.00лв.
Модел: 0501
Изработена от дунапренен материал с пластмасова подпора за по-добра иммобилизация на палеца. Ортезата разполага и с ленти за по-силна фиксация.   Имобилизира палеца. Вградената подпора позволява да се формова по индивидуалните контури на палеца и да се фиксира желаната позиция. &n..
20.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0509
Ортезата за фиксиране на средния пръст на ръката е изработена от неопренова материя и отвътре е покрита с дишаща памучна тъкан за по-добър комфорт. Вградената метална пластина се използва за  имобилизация на пръста с цел по-бърз възстановителен ефект. Двете фиксиращи велкро ленти правят с..
21.00лв.
Пластична ортеза за китка и пръсти
Последни бройки -3 %
Модел: 0518
Изработена от висококачествен и мек дунапрен.Шината разполага с една подпора от алуминии, която може да се оформи според желаната форма. Има и три ленти за оптимална иммобилизация - те също могат да се регулират. Индикации:за следоперативни намеси или при нужда от обездвижване след наранявания. ..
39.27лв. 38.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0506
Шината имобилизира и обездвижва китката и палеца. Изработена от неопренов материал и вграден метален стабилизатор. Подходяща е при счупвания, изкълчвания,разтяжения на мускулни групи и сухожилия,възпаление на карпалния канал. Шината бива за Лява и за Дясна ръка. Размери според обиколката..
44.00лв.
Модел: 0516
Изработена от висококачествени материали. Има допълнителни подпори и ленти за по-добра иммобилизация на китката и палеца. Подходящ при артрити и тендонити Производител: Anatomichelp-Гърция Посочете подходящия за Вас размер от долупосочените. Също така допълнете дали шината е за Вашата дясна..
30.00лв.
Модел: 0507
Изработена от дунапренена и дишаща  материя. Две подвижни метални подпори и допълнителни ленти създават пълна имобилизация на китката и предмишницата.(Регулируеми двупосочни опорни пластини).Заменя идеално гипсовата превръзка. Успешно се прилага при тендонити, тендовагинити, навяхвания, изкъ..
50.00лв.
Шина за китка и предмишница с доп ленти и стабилизатори
-12 %
Модел: 0505
Изработена от дунапренена и дишаща  материя. Една подвижна метална и две пластмасови подпори. Създава пълна имобилизация на китката и предмишницата. Заменя идеално гипсовата превръзка. Подходяща и при навяхвания, изкълчвания, артритни състояния. Производител: Anatomichelp – Гърция S..
45.50лв. 40.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0503
Шината е изработена от дишаща плетена памучна материя с вградени 1 метален стабилизатор и 2 странични пластични стабилизатора. Иделано замества гипсовата превръка и стабилизира китката в процес на рехабилитация, при счупвания и изкълвания в тази област. Допълнителните ленти спомагат за индивид..
36.00лв.
Модел: 0517
Размер в СМ обиколката на китката : изберете ЛЯВА ИЛИ ДЯСНА  S(10-13) M (14-17) L(18-22) XL (23-28) см  Изработена от висококачествен дишащ материал и памучно покритие. Шината има една подвижна метална и две пластмасови подпори за стабилизация на засегнатата област. Също така..
31.00лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Шини и ортези