Продукти
Количка

Шини за пръст

ТРЕНАЖОР ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ПРЪСТ
Последни бройки
Производител: Anatomichelp Модел: RZ017
100% нов на пазара продукт, чиято цел е треноровка на междуфаланговите стави. Използва се при функционална дисфункция на пръстите в следствие на травма,дългосрочен артрит или изкривявания. Подходящ в следрехабилитационен период дори в домашни условия в удобно за Вас място и време. Успешно с..
38.00лв.
Модел: 0253
Служи за обездвижване и стабилизиране на пръстта. Изработено от алуминий. Може дори да замести гипсирането. ..
9.50лв.
Модел: 0252
 - предназначено за обездвижване и фиксиране на пръста след счупване или травма - изработено от алуминий - може да замени гипсирането ..
9.50лв.
Модел: 0250
Шината е произведена от специален полимерен материал, който е напълно безопасен за кожата. Изделието наподобява анатомичните особености на пръстите и позволява лесно поставяне и употреба. Използва се при:  Счупвания на предните фаланги на пръстите, Разтягания на връзките на пръстите на..
4.00лв.
Производител: Fortuna Модел: RZ008
Стабилна шина за пръст с двойна подложка, която имобилизира пръстта както отдолу, така и отгоре, а допълнителните велкро-ленти (2 на брой) обездвижват здраво горните фаланги. Използва се при счупвания, разтежения и навяхвания на пръстите. Изработена от 2 алуминиеви дишащи подложки и мек дунапр..
13.00лв.
ШИНА ЗА ПРЪСТ С ВЕЛКРО ЛЕНТА
В наличност
Производител: IMPO INTERNATIONAL Модел: RZ018
Стабилна шина за пръст с двойна подложка, която имобилизира пръстта както отдолу, така и отгоре, а допълнителните велкро-ленти обездвижват здраво горната фаланга.Използва се при счупвания, разтежения и навяхвания на пръстите.Изработена от 2 поливинилови дишащи подложки и мек дунапренов материал.Удоб..
13.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: RZ016
Представяме на Вашето внимание един нов продукт, който е изработен от алумииниев материал и памучна, дишаща материя. Използва се за шиниране и обездвижване на пръст на китката. С помощтта на регулиращи се велкро-лентички шината се прикрепя и фиксира удобно на всеки пръст и имобилизара изкълчения ..
13.00лв.
Модел: 0251
Шина за пръст с улей . Служи за обездвижване и стабилизиране на пръстта. Изработено от алуминий. Може дори да замести гипсиране ..
9.50лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0254
Шината е изработена от ортопедичен медицински алуминиев материал , покрит с мек дунапрен. Изключителната форма , позволява на шината да прилепва добре върху болния пръст. Използва се при всякакви необходими корекции на изкълчени или счупени пръсти. Идеално средство за имобилизация вместо гипси..
9.50лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Шините за пръст представляват ортопедичен продукт, който се използва за стабилизиране и подпомагане на здравето на пръстите. Тези шини са предназначени за хора, които страдат от наранявания, наличие на ревматизъм, артрит или други мускулно-скелетни заболявания. Шините за пръст се поставят върху засегнатата зона и осигуряват стабилност и подпора, като така намаляват болката и ускоряват процеса на възстановяване. Те могат да бъдат изработени от различни материали като пластмаса, метал или силикон, за да осигурят максимален комфорт и функционалност. В нашия онлайн магазин за ортопедични продукти можете да откриете широка гама от шини за пръст, които ще отговорят на вашите нужди и предпочитания.