Продукти
Количка

Подлакътници и тенис подлакътници

Модел: 0062
- Ортопедичен артикул за подкрепяне и поддръжка на лакетната става. - Пристягаща лента осигурява поддръжка, стабилизация и фиксация на зоната.Подходящ при медиален епикондилит ("тенис лакът") и латерален (страничен) епикондилит - Спомага за намаляване на отока и хематома при нарушаване целостт..
20.00лв.
Подлакътник тенис неопрен със силиконова подложка
Последни бройки
Модел: 0068
- Ортопедичен артикул за подкрепяне и поддръжка на лакетната става. - Пристягаща лента осигурява поддръжка, стабилизация и фиксация на зоната.Подходящ при медиален епикондилит ("тенис лакът") и латерален (страничен) епикондилит. - Специално конфигурирана подплънка - силиконова подложка, осигур..
26.00лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Подлакътници и тенис подлакътници са специални ортопедични изделия, предназначени за стабилизация на китката и подлакътната кост при различни видове травми или напрежение на мускулите и ставите. Те осигуряват подкрепа на меките тъкани и помагат за предотвратяване на повторни травми. Подлакътниците и тенис подлакътниците са изработени от качествени материали, които не дразнят кожата, а в същото време осигуряват необходимата компресия. Те са удобни за носене, лесни за закрепване и регулиране на степента на опора. Изберете подходящия за вас продукт, който да ви помогне да се възстановите от нараняване или да предотвратите повторни травми.