Продукти
Количка

Накитници

Модел: 0312
Изработен от висококачествена дишаща плетена материя. Индикации: леки наранявания и проблеми с киткатa; превенция и опора по време на спорт. Производител: Anatomichelp – Гърция   SIZE: Размера се взима в (cm)-обиколка на китката : M (14-17) см, L (18-22) см ..
9.50лв.
Модел: 1405
S- 10-13 sm M-14-17 sm L-18-22 sm XL-23-28 sm Болката в китките е много често явление и случаите, при които може да я получите също не са никак малко. Тендовагинити, изкълчвания, артритни заболявания, различни фрактури и др. Китките се използват при различни видове спорт като тенис, бокс..
12.00лв.
Модел: FT-685(1)
Еластична лента за китка , дизайнът на която осигурява най-добрия ъгъл на пристягане, с който може китката да бъде предпазена от контузии по време на спорт или друга физическа дейност.Често голяма част от трениращите имат оплаквания за болки в китките и усещане за не стабилност в тази област. Този п..
4.50лв.
НАКИТНИК ЕЛАСТИЧЕН МРЕЖЕСТ-Universal
Изчерпан
Производител: Anatomichelp Модел: 6312
Изработен от висококачествена дишаща плетена материя. Индикации: леки наранявания и проблеми с киткатa; превенция и опора по време на спорт. Производител: Anatomichelp – Гърция универсален размер ..
10.50лв.
НАКИТНИК ЕЛАСТИЧЕН МРЕЖЕСТ-Universal
Последни бройки
Производител: Anatomichelp Модел: 5312
Изработен от висококачествена дишаща плетена материя. Индикации: леки наранявания и проблеми с киткатa; превенция и опора по време на спорт. Производител: Anatomichelp – Гърция универсален размер! ..
10.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0310
Накитника е изработен от еластична памучна плетена материя. Залепва се стабилно с велкро лента и обгръща стабилно китката, като осигурява едновременно надеждна опора и комфорт при носене. Индикации: - Травми на китката, болки в следствие на различни видове дейности (вкл. професионални травми) ..
9.80лв.
Модел: 0071
Изработен от неопрен с памучна подплата. Идеален за леки травми на китката или пръста. Индикации: умерени наранявания на китката и рехабилитация.Производител: Anatomichelp Моля, изберете подходящия за Вас размер според размера на китката в см: S- 10-13 sm M-14-17 sm L-18-22 sm XL-23-2..
17.00лв.
НАКИТНИК НЕОПРЕН с допълнителна лента
Изчерпан
Модел: 0050 и 3050
Накитника е изработен от еластична памучна плетена материя. Има допълнителен бандаж, който осигурява допълнителна стабилизация.  Индикации: - Травми на китката, болки в следствие на различни видове дейности (вкл. професионални травми) - За превенция на навяхвания и разтяжения в областт..
17.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0070
Накитникът е изработен от неопрен, а от вътрешната страна от памук. Идеален за леки наранявания на китката. Подходящ и за периода на рехабилитация.  Моля, изберете подходящия за Вас размер според размера на китката в см: S- 10-13 sm M-14-17 sm L-18-22 sm XL-23-28 sm ..
17.00лв.
НАКИТНИК НЕОПРЕН-PRO-LIGHT-Universal
Последни бройки
Модел: KED022
Неопреновата серия Pro-Light е изработена от дишащ неопренов материал, импрегниран с полиестер и висококачествен полиамид. Високотехнологичния неопрен поддържа областта затоплена и същевременно суха, като местото остава добре вентилирано. Подходящ за всекидневна употреба и спорт. Изключител..
15.00лв.
НАКИТНИК с ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРИСТЯГАНЕ-UNIVERSAL
Изчерпан
Производител: Anatomichelp Модел: 0552
Накитника е изработен от мека, анатомична дишаща неопренова материя с допълнително пристягане за по-добра имобилизация на китката. Спомага за премахване на болката в китката при разтяжения, изкълчвания и след тежка физическа преумора. Производител: Anatomichelp Пране: Ръчно при по-ниски температу..
17.00лв.
Турмалинов накитник (за брой)
Изчерпан
Модел: TUR006
Напоследък голяма популярност получават т. нар. турмалинови продукти. Технологията на тяхната изработка е японска. В специална трислойна тъкан, изградена от високотехнологични полимерни влакна, се вграждат турмалинови кристали и магнити. Тяхната роля е активиране функциите на клетките от вътреставно..
6.00лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

Накитниците за ръка са предназначени да подпомагат възстановяването на ръката след нараняване или операция. Те са изработени от здрав материал, който осигурява опора и стабилизация на ръката, като същевременно позволява свободно движение на пръстите.

Накитниците за ръка са идеални за хора, които страдат от наранявания на ръката, като например изкълчване, стрептокок или карпален тунел. Те могат да бъдат използвани и след операции на ръката или китката, когато пациентът се нуждае от допълнителна опора за възстановяване на функциите на ръката.

Ортопедичните накитници за ръка са лесни за използване и се предлагат в различни размери, за да отговарят на нуждите на различните потребители. Те могат да бъдат носени както през деня, така и през нощта, за да осигурят максимален комфорт и подпомагане на възстановяването на ръката.

Ние предлагаме широка гама от ортопедични накитници за ръка, изработени от висококачествени материали, съчетаващи здравина и комфорт. Нашите продукти са налични на достъпни цени и са подходящи за различни потребности.