Продукти
Количка

Мители за ръка

Лента двойна за ръка
Последни бройки
Производител: Anatomichelp Модел: 0323
Лентата е изработена от дунапренена материя. Височината и се регулира. Осигурява упора на раменната става и на предмишницата. За имобилизация на ръката в следствие на травми и фрактури. Производител: Anatomichelp – Гърция. Универсален размер ..
18.50лв.
Модел: 0321
 Торбичката е изработена от памучен материал. Лентата е регулируема, като разполага с подложка на рамото за допълнителен комфорт и опора. Идеална за случаите, в които ръката трябва да остане стабилна в положение на 90 градуса. Производител: Anatomichelp – Гърция Препоръчва се при: &nb..
28.00лв.
Модел: YS1901
- Ортопедичен артикул за подкрепяне и поддръжка на горен крайник, с възможност за позиционно регулиране. - Осигурява фиксиране на горен крайник в свито в лакетя положение, като премества тежестта на крайника в срещуположната раменната област. - Подходяща за използване при фрактури, налагащи гипсов..
23.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Мителите за ръка са ортопедични продукти, които се използват за стабилизиране на ръката и подпомагане на здравословното й функциониране. Те се използват при различни травми, като изкълчване на рамото, нараняване на китката или на пръстите на ръката. Мителите за ръка са изработени от различни материали, като пластмаса, метал или текстил, и могат да бъдат с допълнителни джобове за поставяне на охлаждащи или затоплящи гелове. В зависимост от това за какво се използват, мителите за ръка могат да бъдат с различен дизайн и форма, за да осигурят максимален комфорт и функционалност.