Продукти
Количка

Предпазители и разделители за пръсти

Производител: Vita Plus Модел: RZ019
   Ортопедичен продукт за правилно позициониране пръстите на краката при деца-чукообразни пръсти,изкривавяния,Hallux и др.   Корегира и изправя различни по вид неправилни позиции на пръстите.   Изработен от мек, медицински силикон за многократна употреба.  Продуктт..
12.00лв.
Производител: IMPO INTERNATIONAL Модел: YK017
Ортопедичен продукт, който успешно се справя с проблема враснали нокти или т.нар. Paronychia.Изработен от мек, еластичен, ултратънък медицински силикон.Комфорт при носенето, удобен и незабележим.Употреба:Първо се изрязва врастналия нокът за да се освободи пространството.Поставя се върху палеца на кр..
15.00лв.
Метарзална гел-подложка за изправяне на 2 и 3 пръст x1 бр
Изчерпан
Модел: NK007
Метарзална гел-подложка изработена от два слоя мек, ортопедичен пресован дунапрен за намаляване на триенето в метарзалната част под пръстите Регулируемите ленти дават възможност за индивидуално регулиране на пристягането на пръстите Приложение: - За правилно позициониране на 2 и/или 3 пръст на кр..
7.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: NK014
Изработена е от мек, медицински силикон,който идеално напасва на всеки крак. Предпазва метарзалната част на ходилото от нараняване, набиване и протриване. Разделя в правилна позиция 2,3 и 4 пръст на крака, с което премахва усещането на болка и дискоморт в тях. Подходящи са за всякакъв тип обув..
12.00лв.
МЕТАРЗАЛНА СИЛИКОНОВА ПОДЛОЖКА х 2 -ЧИФТ
Изчерпан
Производител: Fortuna Модел: NK002
МЕТАРЗАЛНА СИЛИКОНОВА ПОДЛОЖКА х 2 -ЧИФТ Изработени от медицински силикон. Универсален размер. Намаляват болката в метарзалната част на ходилото и предотвратяват образуването на мазоли, кокоши тръни и вроговени други втвърдявания на кожата. Запазват местото в областта под пръстите нежно...
10.00лв.
МЕТАРЗАЛНА СИЛИКОНОВА ПОДЛОЖКА х 2 -ЧИФТ
Изчерпан
Производител: Anatomichelp Модел: 0742
МЕТАРЗАЛНА СИЛИКОНОВА ПОДЛОЖКА х 2 -ЧИФТ Изработени от медицински силикон. Универсален размер. Намаляват болката в метарзалната част на ходилото и предотвратяват образуването на мазоли, кокоши тръни и вроговени други втвърдявания на кожата. Запазват местото в областта под пръстите нежно...
8.00лв.
Модел: 0775
Предлагат се в 2 размера ; S и L Силиконовите възглавнички (Метарзални гел - подложки) за напречен свод са покрити с еластична микрофибърна материя. Приложение: Намаляват болките в предната част на стъпалото (метарзална област) например при мазол на предната част на ходилото или  при кокоши ..
32.00лв.
Ортеза за палеца на крака
Последни бройки
Производител: Anatomichelp Модел: 1602
Изработена от неопрен,  ортезата за палец е  еластична превръзка, както има и ластик под ходилото. Тя се използва главно за изолиране  големия пръст на крака. Индикации: халукс-валгус, проблемми с палеза, стабилизация. Предлага се в 2 размера: S-за размер на обувката до 39 номер и ..
14.00лв.
Ортеза за палеца на крака ХАЛУКС-ВАЛГУС
Последни бройки
Модел: 1603
•Подпомага постепенната корекция на отклонението на големия пръст. •Спира процеса на влошаване. •Облекчава болката МОЛЯ В ПОРЪЧКАТА ПОСОЧЕТЕ ДАЛИ ЖЕЛАЕТЕ ОРТЕЗАТА ЗА ЛЕВИЯ ИЛИ ДЕСЕН КРАК ..
26.00лв.
Предпазител (възглавничка) под пръстите
Последни бройки
Модел: 0743
Предпазителят е изработен от хипоалергичен медицински силикон. Предпазва от протриване и напрежение в областта на ходилото в зоната на пръстите и под тях.   Поддържа и оформя метатарзалиня свод на стъпалото.  Предпазва предната част на стъпалото и метатарзалната ..
9.50лв.
Модел: 0773
Предотвратява свиването на подвитите (чукообразни) пръсти. Подходящ е и при хора с диабетна невропатия, както и при пареза на пръстите на краката. Изработен от висококачествен , хипоалергичен гел. Почистване с хладка вода и сапун. Предлага се в 2 размера: S и L според големината на ходилото. (..
7.00лв.
ПРОТЕКТОР ЗА ВЪЗГЛАВНИЧКАТА НА ХОДИЛАТА  x2бр
Последни бройки
Модел: 0776
Този артикул облекчава парещата болка на възглавничките на краката. Омекотява натиска от стъпване върху предната част на крака при ходене. Предотвратява образуването на твърда кожа. Особено ефективен при паднал напречен свод. Изработени са от мека пореста гума и са покрити с еластичен микрофибър..
32.00лв.
Показва 1 до 12 от 29 (3 страници)