Продукти
Количка

ПАТЕРИЦА ТИП КАНАДКА С ПОДВИЖНА ГРИВНА (НА БРОЙ)

ПАТЕРИЦА ТИП КАНАДКА С ПОДВИЖНА ГРИВНА (НА БРОЙ)
Последни бройки -15 %
ПАТЕРИЦА ТИП КАНАДКА С ПОДВИЖНА ГРИВНА (НА БРОЙ)
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Anatomichelp
  • Модел: 0605
55.46лв.
47.00лв.
Made In Greece

 

AnatomicHelp

 

Quality

 

ПАТЕРИЦА ТИП КАНАДКА С ПОДВИЖНА ГРИВНА

Терапевтично помощно средство при ходене, изработено от лек алуминиев материал (тежи само 550гр), ултра-мека ръкохватка и мека защита на предмишниците.

Регулируема на височина. Позволява регулирането на ръкохватките според височината на пациента . (ръкохватките се регулират между 92 и 122 см). Възможност за регулиране в размера и в областта на  подлакътя.

Дължината се определя при изправено положение с обувки, с леко присвити до изправени лакти и нормалан позиция на раменете.

Притежава уникална абсорбираща система, която с помощта на амортисьор омекотява всяка стъпка и по този начин се избягва болката в областта на китките, лактите и раменете.

Улеснява независимото движение на хора с увреждания, възрастни хора и пациенти в период на рехабилитация след травми и операции.

Подобрява баланса и намалява напрежението в китките и ръцете.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Вижте още

БАСТУН АЛУМИНИЕВ - РЕГУЛИРУЕМ
Последни бройки
Ортпедично помощно средство, което улеснява предвижването и стабилността на хора с  проблеми и травми на долните крайници. Изработен от лек алум..
17.00лв.
ПАТЕРИЦА ТИП КАНАДКА - неподвижна става (НА БРОЙ)
Последни бройки
ПАТЕРИЦА ТИП КАНАДКА Терапевтично помощно средство при ходене, изработено от лек алуминиев материал (тежи само 550гр), ултра-мека ръкохватка и мека..
33.00лв.
Помощно средство за облекчаване на крака и на ходилото в следствие на травма или хирургическа интервенция. За подпомагане движението на хора със за..
60.00лв.
ПРОХОДИЛКА СГЪВАЕМА
Изчерпан
Помощно средство за раздвижване и рехабилитация на трудно-подвижни хора, както и на хора в след-оперативен период. Двойна функция: статична и крачеща..
78.00лв.