Продукти
Количка

Корсет неопрен - XL

Корсет неопрен - XL
Корсет неопрен - XL
  • Наличност: В наличност
  • Модел: FT-SN-008(1)
46.20лв.

- РАЗМЕР XL (107-122см) 

- Ортопедичен артикул за подкрепяне и поддръжка на сакро-лумбалната област – различни размери.
- Вградени метални пластини по вертикалната плоскост осигуряват поддръжка и стабилност на гръбначния стълб в описаната зона.
- Подходящ при фрактури на прешлени, дискови хернии и дископатии, при патология на прешлените, като остеофити, остеоартрози и др.
- Две пристягащи и обтягащи ленти дават възможност за индивидуализиране на терапевтичния ефект чрез промяна на силата на пристягане и индивидуализиране на анатомичните особености.
-Kоланът фиксира опашната, кръстната и поясната зона на тялото и дозира компресията върху коремната стена. Допълнителните вертикални шини го придържат прав и плътно прилепнал по гърба. Има компресивно, загряващо и микромасажно въздействие върху тъканите. оказва умерена до силна компресия, подобрява кръвообращението, стимулира обменните процеси в подлежащите тъкани, а особено интензивно – в подкожните мастни депа и мускулите. Може да се прилага при умерени до интензивни натоварвания дори и от по-възрастни хора. Коланът е особено ефективен за профилактика на усложнения и неврологични разстройства, при ограничение в подвижността, бърза умора на поясните мускули. Способства за намаляване на телесното тегло, намаляване на дебелината на подкожните мазнини в областта на талията и корема, за правилното формиране на тялото при занимания със спорт и гимнастика. Максимален ефект се постига при движение. коланът е удобен за спортисти и хора, занимаващи се с тежко физическо натоварване.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Вижте още

КОРСЕТ ЕЛАСТИЧЕН "GOLD" 21 sm ВИСОЧИНА-УНИВЕРСАЛЕН РАЗМЕР
Последни бройки -17 %
Изработен от дишащ тъкан текстил и иновативна залепваща структура, която позволява индивидуално позициониране и прикрепване на корсета според размера ..
66.55лв. 55.00лв.
- РАЗМЕРИ: ХL (102-128см); XXL (128-153см) -Измерва се размера на талията в см. - Поддържа и стабилизира гръбначния стълб и мускулния апарат в сакро-..
38.00лв.
КОРСЕТ ЕЛАСТИЧЕН 21см С 4 ПЛАСТИНИ-UNIVERSAL
Последни бройки
Лумбален корсет 21см с 4 пластини и предна велкро-лента за по-добра фиксация.Изработен от еластична дишаща материя.Подходящ за дискови хернии, възпале..
49.00лв.
Корсет еластичен 4 стаб. и доп.ленти (21см)
Изчерпан
S(70-80см) M (80-90) L (90-100) XL (100-110) XXL (110-120)-Измерва се размера на талията в см. Изработен от еластична плетена материя. Корсетът разпо..
60.00лв.
зработен от дишаща плетена материя, която осигурява вентилация на коремната област. Разполага с четири подпори и допълнителни ленти за по-добра oпора ..
70.00лв.