Продукти
Количка

Яки

МАСАЖНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ГЛАВА,ВРАТ И РАМЕНЕ
Последни бройки
Производител: Vita Plus Модел: YK016
Иновативно приспособление за врат, рамена и глава, което може да бъде използвано от Вас по всяко време и място.Освобождава мускулното напрежение в областта на врата, раменете и челюстта.Намалява бързо стягането и болката в шийните отдели и разпуска схванатите сухожилия,нерви и мускулни групи.Продукт..
45.00лв.
ЯКА масажна надуваема 3-камерна
-16 % Изчерпан
Модел: YK001
Революционна нова технология и огромна стъпка в превенцията и лечението на болката на гръбначния стълб в областта на врата и остеохондрозата. Устройството се състои от гъвкави въздушни камери, втулка, тръби, фиксатор на въздух, помпа за въздух и скоба. Удобен и лесен за използване ур..
44.10лв. 37.00лв.
ЯКА МЕКА ЧЕРНА-UNIVERSAL
Изчерпан
Производител: Anatomichelp Модел: 0550
Яката е изработена от мек дунапренов материал и залепваща фиксация. Универсален размер. Височина-7 см Пране: Ръчно при по-ниска температура Индикации: Травми на врата, спондилоза на шийните прешлени, дегенеративни и възпалителни заболявания на врата ..
18.00лв.
Яка твърда регулируема - L
Последни бройки
Модел: INT-043(1)
- - РАЗМЕР L (47-56,5см) - Ортопедичен артикул, осигуряващ поддръжка и подкрепяне, фиксиране на разрешения обем на движение на врата - флексия/ екстензия - Възможност за регулиране на височината. - Изработена от твърда материя, с подбрадник ..
16.00лв.
Модел: 0405
Ортопедичен артикул, осигуряващ поддръжка и подкрепяне, фиксиране на разрешения обем на движение на врата.Възможност за регулиране на височината. Изработена от твърда материя, с подбрадник ИЗМЕРВА СЕ ОБИКОЛКАТА НА ВРАТА В СМ:  S - 30-34см  M - 34-38см L - 38-42 см XL 42..
41.00лв.
Яка цервикална тип "Philadelphia"
-21 %
Модел: 0404
Изработена от специален иновативен медицински материал-хипоалергична и нетоксична пяна-Пластазоут. Осигурява пълна стабилизация на шията, тила и брадичката.Използва се при руптури и счупвания на цервикса, при цервикална болка и в постоперативни състояния.Подходяща при шиен спондилит и шийна дис..
44.10лв. 35.00лв.
Яка цервикална-регулируема
-22 %
Модел: 0403
Наличен размер L (38-42см) Ортопедичен артикул, осигуряващ поддръжка и подкрепяне, фиксиране на разрешения обем на движение на врата - флексия/ екстензия Възможност за регулиране на височината. Изработена от твърда материя ..
47.73лв. 37.00лв.
Модел: 0401
- Ортопедичен артикул, осигуряващ поддръжка на врата в изправено положение, като ограничава до минимум движенията флексия/екстензия. - Изработена от мек материал. -Подходяща при травми на врата,спондилоза на шийните прешлени, други възпалителни и дегенеративни заболявания Размери: Взима се об..
16.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Ортопедичните яки са предназначени да поддържат шията и горната част на гръбначния стълб в правилна позиция. Те са предназначени да се използват при различни състояния на шията и гръбначния стълб, като например след травма, при болки в шията, при остеоартрит, при дегенеративни болести и др.

Ортопедичните яки могат да бъдат изработени от различни материали, като например мека пяна, твърда пластмаса или метални конструкции. Обикновено са дизайнирани да са леки и удобни за носене, като могат да бъдат регулирани спрямо размера и степента на поддръжка, необходима за пациента.

Ортопедичните яки обикновено се поставят около шията и често са свързани със затварящ механизъм, който позволява на потребителя да регулира степента на поддръжка. Те могат да бъдат със затворена задна част или с отворен дизайн, който осигурява по-голяма свобода на движение на главата.

Ортопедичните яки са ефективни за облекчаване на болката в шията и предотвратяване на допълнителни увреждания на гръбначния стълб. Важно е да се избере правилният размер и степен на поддръжка, за да се постигне максимална ефективност и комфорт при носене.