Продукти
Количка

Ортези за рамо

Производител: Anatomichelp Модел: 0080
- Ортопедичен артикул за подкрепяне и поддръжка на раменната става. -  Осигурява стабилно фиксиране и поддръжка на раменния пояс при фрактури на ключица или скапула. - Използва се и при рецидивиращи раменни дислокации, навяхвания, бурсити и в следоперативни състояния. -  Подход..
31.00лв.
Модел: 0284
- Ортопедичен артикул за подкрепяне и поддръжка на раменната става. -  Осигурява стабилно фиксиране и поддръжка на раменния пояс при фрактури на ключица или скапула. - Използва се и при рецидивиращи раменни дислокации, навяхвания, бурсити и в следоперативни състояния. -  Подх..
25.00лв.
Модел: 0320
Превръзка за обездвижване на раменната става с допълнителна пристягаща лента.Изработена от дунапренен материал и регулируема лента за носене. Индикации: наранявания и фрактури на раменната става, разместване на рамото(изкълчено или извадено рамо) и пост-оперативни състояния. Контролира еф..
33.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Ортезите за рамо са ортопедичен продукт, които се използват за лечение и възстановяване на наранявания и проблеми в областта на раменния съчлен. Те са предназначени да стабилизират и ограничат движението на рамото, за да позволят на раната или повредената тъкан да се излекува.

Ортезите за рамо са направени от различни материали, като мека пяна, пластмаса или метални спици, които осигуряват подходяща стабилност на рамото. Те могат да бъдат дизайнирани по различни начини, в зависимост от типа и тежестта на нараняването или състоянието на пациента.

Някои от ортезите за рамо са предназначени за лечение на конкретни наранявания, като например разкъсване на маншета на ротаторната манжета или сублуксация на рамото. Други могат да бъдат използвани за обща поддръжка и стабилизация на рамото след операция или в случаи на дегенеративни заболявания на раменния съчлен.

Ортезите за рамо са обикновено регулируеми и могат да бъдат носени под дрехи, за да осигурят комфортно носене и максимална поддръжка на рамото. Отбелязва се, че при избора на подходяща ортеза за рамо, трябва да се консултира с лекар или друг квалифициран медицински специалист, който да направи точна оценка на нуждите на пациента.