Продукти
Количка

Корсети

КОРСЕТ ЕЛАСТИЧЕН "GOLD" 21 sm ВИСОЧИНА-УНИВЕРСАЛЕН РАЗМЕР
-17 % Изчерпан
Производител: Anatomichelp Модел: 5154
Изработен от дишащ тъкан текстил и иновативна залепваща структура, която позволява индивидуално позициониране и прикрепване на корсета според размера на талията. 4 стабилизатора осигуряват отлична имобилизация в кръстовата област Универсален размер Индикации: - Лумбаго -  Мускулн..
66.55лв. 55.00лв.
Модел: FT-580(1)
- РАЗМЕРИ: ХL (102-128см); XXL (128-153см) -Измерва се размера на талията в см. - Поддържа и стабилизира гръбначния стълб и мускулния апарат в сакро-лумбалната зона – различни размери - Осигурява максимална поддръжка и стабилност на гръбначния стълб в областта на пояса и кръста при патология на пре..
38.00лв.
КОРСЕТ ЕЛАСТИЧЕН 21см С 4 ПЛАСТИНИ-UNIVERSAL
Последни бройки
Производител: Anatomichelp Модел: 5152
Лумбален корсет 21см с 4 пластини и предна велкро-лента за по-добра фиксация.Изработен от еластична дишаща материя.Подходящ за дискови хернии, възпален седалищен нерв и всякакви травми в кръстовата област.Универсален размер-до 120см обиколка на талията...
49.00лв.
Корсет еластичен 4 стаб. и доп.ленти (21см)
Изчерпан
Модел: 0122
S(70-80см) M (80-90) L (90-100) XL (100-110) XXL (110-120)-Измерва се размера на талията в см. Изработен от еластична плетена материя. Корсетът разполага с 4 стабилизатори и 2 допълнителни бандажа за по-добра фиксация. Специално изработен, за да осигурява необходимата вентилация в областта на кръст..
60.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 3187
зработен от дишаща плетена материя, която осигурява вентилация на коремната област. Разполага с четири подпори и допълнителни ленти за по-добра oпора в областта на кръста. Индикации: тежко лумбаго, наранявания, херния, постоперативни ситуации. Дископатия Дискова херния Остеоартрози Па..
70.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0180
Изработен от еластична плетена материя. Корсетът разполага с 4 стабилизатори и 2 допълнителни бандажа за по-добра фиксация. Специално изработен, за да осигурява необходимата вентилация в областта на кръстта. Индикации: - Лумбаго -  Мускулни наранявания - Херния и размествания на меж..
64.00лв.
Корсет еластичен с 4 стабилизатори 21 см
-13 %
Модел: 0152
Изработен от хипоалергична еластична вълнена материя, която позволява да има постоянна вентилация в областта на кръста и корема. Остава незабележим под дрехите. Разполага с четири подпори и допълнителни кръстосани ленти за по-добра опора. Облекчава болките в кръстта и долната част на гръбначния стъл..
46.00лв. 40.00лв.
Корсет еластичен-4 стаб. и доп ленти (21см)
-5 %
Производител: Anatomichelp Модел: 0192
Изработен от два вида еластична плетена и дишаща материя и памучно покритие. Корсетът има четири подпори и допълнителни ленти. Индикации: Лумбаго, Ишиас, Дискова херния, наранявания на гърба, мускулни спазми, пост-оператични интервенции. Дископатия Дискова херния Остеоартрози Патология ..
64.98лв. 62.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0184
Изработен от хипоалергична еластична вълнена материя, която позволява да има постоянна вентилация в областта на кръста и корема. Остава незабележим под дрехите. Разполага с четири подпори и допълнителни кръстосани ленти за по-добра опора. Облекчава болките в кръстта и долната част на гръбначния стъл..
50.00лв.
Корсет еластичен-4стаб.
Изчерпан
Производител: Anatomichelp Модел: 0193
Изработен от еластична плетена материя и памучно покритие. Корсетът има четири подпори. Индикации: Лумбаго, Мускулни наранявания, Херния, пост-оператични интервенции. Производител: Anatomichelp   S(70-80см) M (80-90) L (90-100) XL (100-110) XXL (110-120)-Измерва се размера на талията в см. ..
40.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0187
Изработен от дишаща плетена материя, която осигурява вентилация на коремната област. Разполага с четири подпори и допълнителни ленти за по-добра oпора в областта на кръста. Индикации: тежко лумбаго, наранявания, херния, постоперативни ситуации. Дископатия Дискова херния Остеоартрози П..
58.00лв.
Производител: Fortuna Модел: FT-SN-007(1)
- РАЗМЕР L (91,5-107см) -Измерва се обиколката на талията в см. - Ортопедичен артикул за подкрепяне и поддръжка на сакро-лумбалната област – различни размери. - Вградени метални пластини по вертикалната плоскост осигуряват поддръжка и стабилност на гръбначния стълб в описаната зона. - Подходящ пр..
46.20лв.
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)

Корсетите са ортопедични изделия, които са предназначени да помогнат при различни проблеми в областта на гръбначния стълб. Тези корсети се използват най-често за облекчаване на болка и подпомагане на лечението на болести като дископатии, сколиоза, лумбаго и други.

Корсетите са направени от еластични и дишащи материали, които осигуряват комфортно носене през целия ден. Те имат специална конструкция, която позволява да бъдат лесно регулирани и да се прилагат точно в областта на кръста. Някои модели са снабдени със специални пристягащи елементи, които позволяват допълнителна корекция и стабилизация.

Корсетите могат да бъдат използвани и като профилактика на болести в тази област, особено при хора, които извършват тежка физическа работа или изпитват значително натоварване на гръбначния стълб. Те също така могат да бъдат използвани за подпомагане на терапията след операции или други медицински процедури.

Корсетите се предлагат в различни размери и модели, за да отговарят на нуждите на различни потребители. В зависимост от модела, те могат да бъдат снабдени с допълнителни функции като магнитни или вибрационни елементи, които помагат за облекчаване на болката и ускоряване на процеса на заздравяване.