Продукти
Количка

Колани

Модел: FT-033(1)
- РАЗМЕР S - Ортопедичен артикул - постоперативен колан. - Осигурява поддръжка и стабилизация на меките тъкани в сакро-лумбалната област. - Подходящ за приложение в следоперативния период и при мекотъканни увреди на опорно-двигателния апарат в зоната. ..
22.40лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0156
Колан изработен от еластична дишаща материя със затваряне-тип "залепване"-21см височина. Идеално средство за постоперативни състояния, превениция на спортни и битови травми. Размери: Взима се в см. обиколката на талията: S-70-80sm,M-80-90sm, L-90-100sm, XL-100-110sm, XXL-110-120sm ..
39.00лв.
Модел: 0159
Коланът е изработен от еластична материя (дишаща).  Има добра вентилация в областта на корема. Подходящ за летния сезон и не запарява през зимата. Удобен да носене. Индикации: пост-оперативни намеси и превенция. Поддържа корема-фиксиращо и стягащо средство (предотвратява образуването на херн..
38.00лв.
Колан еластичен мрежест (30см)
-6 %
Модел: 3159
Коланът е изработен от еластична материя (дишаща).  Има добра вентилация в областта на корема. Подходящ за летния сезон и не запарява през зимата. Удобен да носене. Индикации: пост-оперативни намеси и превенция. Поддържа корема-фиксиращо и стягащо средство (предотвратява образуването на херн..
60.50лв. 57.00лв.
КОЛАН ЕЛАСТИЧЕН МРЕЖЕСТ-ПОСТОПЕРАТИВЕН-UNIVERSAL
-10 %
Производител: Anatomichelp Модел: 5159
Коланът е изработен от еластична материя (дишаща).  Има добра вентилация в областта на корема. Подходящ за летния сезон и не запарява през зимата. Удобен да носене. Индикации: пост-оперативни намеси и превенция. Поддържа корема-фиксиращо и стягащо средство (предотвратява образуването на х..
40.00лв. 36.00лв.
КОЛАН ЕЛАСТИЧЕН ПЛЪТЕН-ПОСТОПЕРАТИВЕН-UNIWERSAL
-12 %
Производител: Anatomichelp Модел: 5156
Колан изработен от еластична дишаща материя със затваряне-тип "залепване"-21см височина. Универсален размер. Идеално средство за постоперативни състояния, превениция на спортни и битови травми. ..
42.00лв. 37.00лв.
КОЛАН ЗА БРЕМЕННИ
Последни бройки -15 %
Производител: Anatomichelp Модел: 0174
Коланът е изработен от плетена памучна дишаща материя с мека дунапренова подложка в областта на тежестта на корема с цел по-голям комфорт при носене и подкрепяне на гърба. Индивидуално позициониране и фиксация чрез залепване с велкро-ленти. Размер: S ..
64.35лв. 55.00лв.
Колан за гръден кош - ЖЕНИ
Последни бройки
Модел: 0158
Изработен от еластична плетена материя. Подходящ при наранявания и фрактури на гръдния кош и ребрата, както и при постоперативна иммобилизация.Универсален размер ..
33.00лв.
Колан за гръден кош - МЪЖЕ
Последни бройки
Модел: 0157
Изработен от еластична плетена материя. Подходящ при наранявания и фрактури на гръдния кош и ребрата, както и при постоперативна иммобилизация. Един размер на универсалния ребрен пояс пасва на всички пациенти. Лесно закопчаване със самозалепваща се лента. ..
33.00лв.
Модел: 0341
Изработен от вълнени еластични влакна и две дунапренени възглавнички за хернията.Използва се при двустранна ингвинална херния.Регулируем на широчина. Обуват се презрамките на колана и се пристяга на кръста така, че твърдите възглавнички да притискат хернията навътре към коремната кухина. Предн..
44.00лв.
КОЛАН ЗА ЕДНОСТРАННА ХЕРНИЯ-UNIVERSAL
Последни бройки -18 %
Производител: Anatomichelp Модел: 0350
Изработен от вълнени еластични влакна и дунапренена възглавничка за хернията.Използва се за едностранна ингвинална херния.Регулируем на широчина. Предназначен е за консервативно лечение на херния и за профилактика на рецидив след операция на херния. При пациенти, на които е противопоказ..
52.46лв. 43.00лв.
Колан за отслабване "Fitness line"
Последни бройки
Производител: Anatomichelp Модел: 0040
Колан за отслабване, изработен от неопрен и памучна подплата, която абсорбира изпотяването.Именно чрез потене теглото намалява.  Фиксира се , чрез залепване. Размера на колана отговаря на обиколка на талията: 100-110 см. Пране:ръзно с топла вода и сапун ..
55.00лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)

Коланите за кръст, бременни, гръден кош и херния са ортопедични продукти, предназначени за подпомагане на лечението на различни проблеми в областта на корема и гръбначния стълб.

Коланите за кръст са предназначени да подпомагат и стабилизират гръбначния стълб, като намаляват болката и прекомерната движимост в областта на кръста. Те обикновено са направени от еластични материали и се закопчават на гърба, за да осигурят добро прилепване и комфорт при носене.

Коланите за бременни са специално разработени за подпомагане на бременните жени, като поддържат корема и намаляват напрежението в областта на гръбначния стълб. Те могат да бъдат регулируеми, за да се адаптират към променящия се размер на корема по време на бременността.

Коланите за гръден кош са предназначени да стабилизират гръдния кош и да подпомагат лечението на различни проблеми в тази област, като например увредени ребра или костове. Те могат да бъдат изработени от различни материали, като например еластични и нееластични, в зависимост от нуждите на потребителя.

Коланите за херния са предназначени за подпомагане на лечението на хернията и намаляване на болката в тази област. Те са изработени от устойчиви материали, като например неопрен, и имат специален дизайн, който помага за поддържане на хернията в правилната позиция. Коланите за херния могат да бъдат регулируеми и се носят върху дрехите за по-голямо удобство и комфорт.