Продукти
Количка

Бандажи (шини за ключица) и потници за гръбначни изкривявания

Модел: 0325
Изработено от дунапренен материал и прикрепващи регулируеми колани за по-добра фиксация в областта на ключицата. Използва се при дорзални кифози и в постоперативни състояния. Производител: Anatomichelp-Гърция S (55-70), M (70-85), L (85-100). XL(100-115)- измерва се в см надгръдната обиколка. ..
20.00лв.
Модел: 0297
Изработен от еластичен материал и прикрепващи регулируеми колани за по-добра фиксация в областта на ключицата. Стабилно фиксира раменния пояс при фрактури на ключицата. Използва се при дорзални кифози и в постоперативни състояния. Подходящ за имобилизация при фрактури на ключицата. Под..
33.00лв.
Модел: 0326
Бандажът е изработен от вълнена плетена материя.  Индикации: подкрепа при наранявания на ключицата и постоперативни намеси.  НАДГРЪДНА ОБИКОЛКА В СМ: S - 55-70 см M - 70-85 см  L - 85-100 см  XL 100-115см  ..
21.00лв.
Модел: 0299
Изработен от плетена, дишаща материя и две еластични подпори. Допълнителни фиксиращи ленти, осигуряват по-добро индивидуално закрепване .Подходящ при дорзални кифози и лека форма на сколиоза. Подобрява неправилната стойка.-Придържа гръбнака в правилно положение.Особено удачно решение при младе..
41.00лв.
Модел: 0322
Изработен от дишаща плетена материя и допълнителни подложки в областта на подмишниците за по-голям комфорт  и еластични поддържащи ленти. Подходящ при: -Младежки гръбначни изкривявания за коригиране на стойката -Кифози на дорзалната часр на гръбначния стълб -При апофизит на прешлени..
42.00лв.
ПОТНИК ЗА ГРЪБНАЧНИ ИЗКРИВЯВАНИЯ-Universal
Последни бройки -13 %
Производител: Anatomichelp Модел: 5322
Изработен от дишаща плетена материя и допълнителни подложки в областта на подмишниците за по-голям комфорт  и еластични поддържащи ленти. Универсален размер- Фиксирането става чрез залепване Подходящ при: -Младежки гръбначни изкривявания за коригиране на стойката -Кифози на дорзална..
51.92лв. 45.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Бандажите и потниците за гръбнака са ортопедични продукти, предназначени за корекция и облекчаване на болка и напрежение, свързани с гръбначни изкривявания, като сколиоза или кифоза. Тези продукти могат да подпомогнат лечението на такива здравословни проблеми като изравняване на гърба, подобряване на постура и облекчаване на болка.

Бандажите за ключицата обикновено са направени от еластични материали, които осигуряват поддръжка и компресия на областта на гърба и гръдния кош. Те са обикновено леки и удобни за носене, като могат да бъдат регулирани за оптимална поддръжка.

Потниците за гръбнака също могат да бъдат полезни за хора с гръбначни изкривявания. Те са направени от материи, които позволяват на кожата да диша и да се изпотява, като осигуряват допълнителна поддръжка на гърба.

Тези продукти могат да бъдат избрани в зависимост от индивидуалните нужди на потребителя, включително размер, степен на поддръжка и дизайн.