Продукти
Количка

Шини за глезен

Производител: Anatomichelp Модел: 0760
Плантарния фасцит е възпаление на съединителната тъкан на долната част на крака, включваща петата, свода и пръстите. При скъсване на това сухожилие, арката на ходилото се срива и  настъпва плскостъпие. Причини за плантарния фасцит са : претоварвания в следствие на спорт, стоене на крак по..
28.00лв.
ОРТЕЗА ЗА АХИЛЕСОВ ТЕНДИНИТ-УНИВЕРСАЛЕН РАЗМЕР
-15 %
Производител: Anatomichelp Модел: 0759
Ахилесовия тендинит е увреждане (възпаление, скъскване) на ахилесовото сухожилие или т.нар. глезенна връзка. Това се получава вследствие на носене на неподходящи обувки, тренировъчен процес или възрастови фактори, съпътстващи заболявания (напр. диабет), плоскостъпието и др. Заболяването се характ..
43.40лв. 37.00лв.
Модел: 0337
Изработена от висококачествен пластмасов материал и бандаж за допълнителна упора на глезена. Индикации: пост-оперативни състояния.  Производител: Anatomichelp Вносител: Витал Орто Трейд ООД Има два размера според номерацията на обувката  S (34-39) L (40-46)  Означете продук..
48.00лв.
Модел: 0331
Шината е изработена от специален фабричен 3D материал. От ляво и отдясно разполага с политилиенови подпори, които осигуряват стабилност на ротационните движения, а отпред има връзки за по-добра стабилизация и фиксация. Използва се при всякакъв тип изкълвания, навяхвания и счупвания в областта на ..
51.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0347
Изработена от хипоалергична висококачествена пластмаса  с мека вътрешна подложка и допълнителни бандажи за по-добра фиксация. Масивната извита долна част е специално конструирана да бъде ниска и достатъчно широка, за да съдейства за нормална походка. Отвореният в предната част дизайн с пресичащ..
114.00лв.
ШИНА ЗА ГЛЕЗЕНА-ПЛАСТМАСОВА въздух и гел-код 3600
Последни бройки -19 %
Производител: Anatomichelp Модел: 3600
Ортопедичен продукт за подкрепяне и поддръжка на глезена. Специалната конструкция от 2 шини с въздушни подложки в странична проекция, поддържат глезенната става и ограничават натоварването на лигаментарния апарат. Подпомага медиалния и страничен контрол като същевременно дава аъзможност за нормал..
97.17лв. 79.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Шините за глезен са специално създадени за подпомагане на лечението на различни проблеми с кръвообращението, мускулно-скелетната система и суставите в областта на глезена. Те могат да бъдат използвани за облекчаване на болка и възпаление, свързани с травми, изкълчвания, растяжения и други проблеми в областта на глезена.

Шините за глезен обикновено са направени от здрави материали, като пластмаса или метал, които ги правят устойчиви и здрави. Те могат да бъдат с различен дизайн, размер и степен на стабилизация, в зависимост от нуждите на потребителя. Някои модели са с подплатени възглавнички за по-голям комфорт и поддръжка, докато други могат да бъдат регулирани според нуждите на потребителя.

Шините за глезен могат да бъдат използвани както за лечение на вече настъпили травми и наранявания, така и за профилактика на тези проблеми. Те помагат за стабилизиране на глезена, като намаляват риска от повторни травми и наранявания, както и подобряват рекуперацията на повредените тъкани.