Продукти
Количка

Стелки и пети

Модел: NK013
Подложката е изработена от мека неопренова материя с вградена силиконова възглавничка. Подходящо средство при смъкнат напречен свод, болки в областта на стъпалото, включително плантарен фасцит. Намалява напрежението в ставите-подходящи са за хора, които дълги часове стоят прави. Намалява въ..
9.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: NK009
Подложката е изработена от вградена дунапренена подложка-тип КАПКА в памучна тъкан и ластичен бандаж за по-добра фиксация. Вградената възглавничка спомага за повдигане на спадналия напречен свод, а ластичната тъкан упражнява премерен натиск върху двата свода и връща стъпалото в естествената му фо..
7.00лв.
Модел: VM051
Изработени са от медицински мек силикон.  Намаляват напрежението и триенето. Идеален буфер между краката и неравностите по пътя. Разпределят равномерно тежеста на тялото при продължително стоене или ходене, без да натоварват допълнително ставите. Облекчават уморени и "тежки" стъпала. Уникалн..
6.50лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0731
Подложките за пети са изработени от мек, медицински силикон. Ортопедичната им форма и структура позволяват тяхното всекидневно използване при често ходене или стоене прав. Премахва болките в петите при набиване и в следствие на шипове. Идеално средство при всякакви проблеми в петите. Опа..
17.00лв.
Модел: 0751
Подложките са изработени от два вида мек медицински силикон, което допринася за максимални резултати. Намаляват напрежението в краката. Намалява болките в  ставитe на краката. Подходящи при шипове в петата, мекотъканни патологии на ходилото, тендонити на ахилеса, натъртвания на петата Не ..
21.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0737
Подложките са изработени от два вида силиконов материал- в основата на петата има подвижна силиконова част . Премахват напрежението и болката в областта на ахилеса при болезнени стъпвания и подкрепят ходилото при дълги преходи, спорт и продължително стоене. Опаковката съдържа 2 броя подложки-1..
15.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0734
Подложките за пети са изработени от медицински силикон.  Подходящи са при изкривявания на ходилото в следствие на неправилно стъпване и/или проблеми в напречния/надлъжния свод. Извършват корекция в стъпалото и премахват болките в областта. Опаковката съдържа чифт (2 броя) подложки- за ..
17.00лв.
Модел: YK012
Изработена от мек гел. Омекотява и облекчава при болезнена пета. Подходящи за всички обувки. Цената е за чифт протектори! ..
12.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0753
Стелките се водят ортези за ходило. Използват се при деформации в скелета на ходилото, което може да доведе до пренатоварнване на мускулите и ставите, мускулна слабост и деформации в гръбначния стълб. Ефективни са при начална и тежка форма на плоскостъпие, еквиноварусно ходило и др. Редуцир..
39.00лв.
Стелки ортопедични - силикон и гел XL (44-45)
Последни бройки
Модел: INT-122(1)
Ортопедични стелки с невероятно омекотяващо и шок-абсорбиращо действие. Действат като амортисьор - при всяка крачка омекотяват удара на крака в земята. - имат иновативна гел система, която осигурява максимално чувство на комфорт и стабилизират свода - за всякакъв вид обувки - ежедневни, плани..
23.00лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Стелките и петите са ортопедични продукти, които са предназначени да подпомагат краката и стъпалата. Те са проектирани за да подпомагат нормалното функциониране на краката и стъпалата, като осигуряват подкрепа и удобство на ходенето.

Стелките могат да бъдат направени от различни материали, като гел, пяна или силикон, и да имат различен дизайн и степен на подпора. Те могат да се използват за подпомагане на краката при различни проблеми, като например при плоскостопие, претоварване на мускулите на краката, болки в коляната или глезените.

Петите са ортопедичен продукт, който се използва за лечение на различни проблеми в областта на петите. Те могат да бъдат изработени от различни материали, като гел, силикон или пяна, и да имат различен дизайн и степен на подпора. Петите обикновено са меки и удобни за носене и са предназначени да подпомагат краката и стъпалата като подсилват архата на стъпалата и разпределят тежестта по равномерен начин.

Стелките и петите могат да бъдат персонализирани, за да отговарят на нуждите на конкретния потребител. Те могат да бъдат изработени по мярка или да имат различна степен на твърдост, за да осигурят максимална подкрепа на краката и стъпалата.