Продукти
Количка

Стелки и пети

Модел: NK013
Подложката е изработена от мека неопренова материя с вградена силиконова възглавничка. Подходящо средство при смъкнат напречен свод, болки в областта на стъпалото, включително плантарен фасцит. Намалява напрежението в ставите-подходящи са за хора, които дълги часове стоят прави. Намалява въ..
9.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: NK009
Подложката е изработена от вградена дунапренена подложка-тип КАПКА в памучна тъкан и ластичен бандаж за по-добра фиксация. Вградената възглавничка спомага за повдигане на спадналия напречен свод, а ластичната тъкан упражнява премерен натиск върху двата свода и връща стъпалото в естествената му фо..
7.00лв.
Модел: VM051
Изработени са от медицински мек силикон.  Намаляват напрежението и триенето. Идеален буфер между краката и неравностите по пътя. Разпределят равномерно тежеста на тялото при продължително стоене или ходене, без да натоварват допълнително ставите. Облекчават уморени и "тежки" стъпала. Уникалн..
6.50лв.
Модел: 0751
Подложките са изработени от два вида мек медицински силикон, което допринася за максимални резултати. Намаляват напрежението в краката. Намалява болките в  ставитe на краката. Подходящи при шипове в петата, мекотъканни патологии на ходилото, тендонити на ахилеса, натъртвания на петата Не ..
21.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0731
Подложките за пети са изработени от мек, медицински силикон. Ортопедичната им форма и структура позволяват тяхното всекидневно използване при често ходене или стоене прав. Премахва болките в петите при набиване и в следствие на шипове. Идеално средство при всякакви проблеми в петите. Опа..
15.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0737
Подложките са изработени от два вида силиконов материал- в основата на петата има подвижна силиконова част . Премахват напрежението и болката в областта на ахилеса при болезнени стъпвания и подкрепят ходилото при дълги преходи, спорт и продължително стоене. Опаковката съдържа 2 броя подложки-1..
15.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0734
Подложките за пети са изработени от медицински силикон.  Подходящи са при изкривявания на ходилото в следствие на неправилно стъпване и/или проблеми в напречния/надлъжния свод. Извършват корекция в стъпалото и премахват болките в областта. Опаковката съдържа чифт (2 броя) подложки- за ..
17.00лв.
Силиконов протектор за повдигане на петата-чифт
Последни бройки
Модел: YK012
Изработена от мек гел. Омекотява и облекчава при болезнена пета. Подходящи за всички обувки. Цената е за чифт протектори! ..
8.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0753
Стелките се водят ортези за ходило. Използват се при деформации в скелета на ходилото, което може да доведе до пренатоварнване на мускулите и ставите, мускулна слабост и деформации в гръбначния стълб. Ефективни са при начална и тежка форма на плоскостъпие, еквиноварусно ходило и др. Редуцир..
39.00лв.
Стелки ортопедични - силикон и гел XL (44-45)
Последни бройки
Модел: INT-122(1)
Ортопедични стелки с невероятно омекотяващо и шок-абсорбиращо действие. Действат като амортисьор - при всяка крачка омекотяват удара на крака в земята. - имат иновативна гел система, която осигурява максимално чувство на комфорт и стабилизират свода - за всякакъв вид обувки - ежедневни, плани..
23.00лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Стелки и пети