Продукти
Количка

Наколенки

Модел: 1501
Тази наколенка e изработена от трислойна еластична материя. Стабилизира ставата и облекчава болките при артрит или проблеми с коляното предизвикани от претоварване, навяхвания, разтежения и леки спортни травми. Създава умерена компресия около коляното, без да притиска допълнително капачката. По..
13.00лв.
Модел: 1505
Отличава се с висока степен на стабилизация на коляното и изключителен комфорт при носене. Еластичността на материала създава равномерна компресия около коляното, което води до подобряване на кръвообращението и облекчаване на болките. Четирите доопълнителни странични шини намаляват натоварването..
35.00лв.
Модел: 1502
Изработена от здрава еластична материя. Наколенката е и с отвор на пателата за по-добра стабилизация. Индикации: леки наранявания на колянната става и пост-оператични намеси.Производител: Anatomichelр Параметри на коляното в СМ: S- 29-33 M -33-38 L-38-43 XL-43-50 XXL- 50-60 ..
13.50лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0020 и 3020
Наколенка изработена от неопренов материал, подплатена с памук за по-добра вентилация и кръвоснабдяване. Идеално средство за спортна превенция на травми, за хора, които имат проблеми в колянната става за по-добра имобилизация по време на движение. Предлага се в черен и телесен цвят.(Това е опр..
20.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 3026 и 0026
Изработена от неопренова двупосочна вентилационна тъкан с отвор на пателата за по-добър комфорт. Вградените от страни метални подпори осигуряват по-добра имобилизация на колянната става, намаляват болката и стабилизарат ставата, като намаляват нейното натоварване. Силиконовия ринг в предната ч..
66.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 3023 и 0023
Наколенката е неопренова, подплатена отвътре с  дишаща памучна материя, която не позволява запаряване и местото остава вентилирано и сухо. Ергономичен дизайн и отвор на пателата в зоната на капачката, което позволява по-доброто фиксиране на артикула и по-добро движение по време на носене и/и..
58.00лв.
Модел: EX-1001(1)
-РАЗМЕРИ: S (32-36,5см),  M (36,5-41см),  L (41-45,5см),  XL(45,5-50см) - Измерва се обиколката на коляното в средната част на пателата. За външно фиксиране на колянната става. Използва се в качеството си на лечебно-профилактично средство за фиксиране, защита и поддържане ..
13.00лв.
Модел: 0024
Параметри на коляното в СМ:   S- 29-33   M -33-38   L-38-43    XL-43-50    XXL- 50-60 см- Нова номерация                                            ..
22.00лв.
Наколенка неопрен с отвор на пателата-Универсал
Последни бройки
Модел: NK001
Използва се в качеството си на лечебно-профилактично средство за фиксиране, защита и поддържане в състояние на покой на костния апарат и меките тъкани в областта на коляното. Има компресивно, загряващо и микромасажно въздействие върху тъканите. Оказва умерена компресия, подобрява кръвообръщени..
35.00лв.
Модел: FT-SN-019(1)
- РАЗМЕР М (36,5-41см)- Измерва се в изправено положение на крака обиколката на коляното в см. в центъра на пателата. - Стабилизира, подкрепя и поддържа коляното с ринг за фиксиране на пателата, различни размери. - Две допълнителни метални спираловидни ленти поддържат страничния връзков апарат н..
30.00лв.
Модел: FT-SN-018(1)
-РАЗМЕР S (32-36,5см)- Измерва се в изправено положение на крака в см. обиколката на коляното в центъра на пателата. - Стабилизира, подкрепя и поддържа коляното с ринг за фиксиране на пателата, различни размери. - Две допълнителни метални спираловидни ленти поддържат страничния връзков апарат на ко..
25.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 1506
Наколенката е изработена от неопренова дишаща материя, с вградени странични стабилизиращи коленните връзки спирали. Наколенката е с отвор на пателата с цел предпазване от нейното разместване и за по-добър комфорт при ходене и/или спортуване. Двете  допълнителни велкро ленти с антитурникет..
50.00лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)

Наколенките са ортопедичен продукт, предназначен за подпомагане на лечението на проблеми с мускулно-скелетната система и суставите в областта на коляното. Те могат да бъдат използвани за облекчаване на болка и възпаление, свързани с артрит, бурсит, травми и други проблеми в областта на коляното.

Наколенките обикновено са направени от еластични материали, които ги правят удобни и лесни за носене. Те могат да бъдат с различен дизайн, размер и степен на компресия, в зависимост от нуждите на потребителя. Някои модели са с отворена област за пателата, за да осигурят по-голяма свобода на движение, докато други могат да бъдат пълни или частични.

Наколенките могат да бъдат използвани както за профилактика на травми и наранявания, така и за подпомагане на заживяването след операции в областта на коляното. Те могат да бъдат полезни за спортисти и хора, които извършват физически натоварвания, които могат да натоварят коленния сустав. Наколенките предлагат стабилизация на колянния сустав и могат да намалят риска от повторно нараняване.