Продукти
Количка

Набедреници

Модел: 3095
Набедреник за фиксиране на бедрото. Ефективно терапевтично и профилактично средство за фиксиране и защита на мускулите и сухожилията на бедрото. Има компресивно, загряващо и микромасажно въздействие върху тъканите. Използва се при натъртвания, мускулни хематоми, разнородни травми на мускулите, както..
17.00лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Набедрениците са ортопедичен продукт, предназначен за подпомагане на лечението на различни проблеми с кръвообращението, мускулно-скелетната система и суставите в областта на бедрата и кръста. Те могат да бъдат използвани за облекчаване на болка и възпаление, свързани с артрит, бурсит, травми и други проблеми в областта на кръста и бедрата.

Набедрениците обикновено са направени от еластични материали, които ги правят удобни и лесни за носене. Те могат да бъдат с различен дизайн, размер и степен на компресия, в зависимост от нуждите на потребителя. Някои модели са с отворена област за коляното, за да осигурят по-голяма свобода на движение, докато други могат да бъдат пълни или частични.

Набедрениците могат да бъдат използвани както за профилактика на травми и наранявания, така и за лечение на вече съществуващи проблеми. Те подпомагат кръвообращението в областта на бедрата и кръста, като осигуряват стабилност на суставите и мускулите. Набедрениците също така могат да помогнат при намаляване на отоци и умора в краката след продължително стояне или седене.

Преди да закупите набедреница, е важно да се консултирате с лекар или специалист по ортопедия, за да определите правилния размер и степен на компресия, необходими за вашето здраве и комфорт. Подходящият тип набедреница може да има голямо въздействие върху лечението на вашите проблеми в областта на кръста и бедрата, затова е важно да изберете продукта, който отговаря на вашите нужди и предпочитания.