Продукти
Количка

Глезенки

Модел: FT-1102(1)
- РАЗМЕРИ: Измерва се обиколката на глезена в см. S (15-20см) М (20-25см) L (25-30cм) ХL (30-35см)  XXL (36-41cм)   - Осигурява поддръжка и стабилизация на ставния апарат на глезена след дисторзио (навяхване) или в периода на раздвижване след гипсова имобилизация - Осигурява бързо въ..
4.50лв.
Модел: KED004-KED007
Глезенката е изработена от еластична, плетена материя (четири-степенна еластичност), която осигурява равмонерна компресия върху засегнатите зони и свободна вентилация на участъците, без да позволява изстудяването на затоплените места. Серията 'ACTIVE' е високо-технологична серия от памук, найлон ..
7.50лв.
Модел: EX-1102(1)
- РАЗМЕРИ: S (17-20,5см), М (20,5-24см), L (24-27,5см), XL (27,5-31см) -Измерва се обиколката на глезена в см. - за фиксация на глезенната става - лечебно-профилактично средство за външна фиксация - защита и поддържане в състояние на покой на двигателния(костния) апарат и меките тъкани - фи..
9.00лв.
Модел: 3030
Изработена от висококачествен неопрен полимер. S 19-22см/ M 22-25см / L 25-28см/ XL 28-31см/ XXL  31-34см   - за фиксация на глезенната става - лечебно-профилактично средство за външна фиксация - защита и поддържане в състояние на покой на двигателния(костния) апара..
14.50лв.
Модел: INT-015(1)
РАЗМЕР s (24-31см)-Измерва се в см. обиколката на глезена Лечебно-профилактично средство за фиксиране,защита и поддържане в състояние на покой  на костния апарат и меките тъкани в областта на глезена. Има компресивно, загряващо и микромасажно въздействие върху тъканите. Оказва умерена к..
12.00лв.
Модел: 1600
Наглезенка еластична -  - Осигурява поддръжка и стабилизация на ставния апарат на глезена след дисторзио (навяхване) или в периода на раздвижване след гипсова имобилизация - Осигурява бързо възстановяване след оперативни интервенции в областта на глезена - Изработена е от еластична и дишащ..
11.00лв.
Модел: INT-017(1)
РАЗМЕР L (32-39см) -Измерва се обиколката на глезена в см. Средство за фиксиране,защита и поддържане в състояние на покой  на костния апарат и меките тъкани в областта на глезена. Има компресивно, загряващо и микромасажно въздействие върху тъканите. Оказва умерена компресия,подобрява кръвооб..
12.00лв.
Модел: 0333
Високотехнологична еластична лента, с помощта на която се получава висока степен на защита на глезена. Сравнително лесно поставяне и сваляне. Подходяща е както за левия, така и за десния крак. Отлична при изкълчване на глезена и  предотвратяване на последващи травми. Дишаща материя за изключите..
16.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 1600Н
Наглезенка еластична -   - Осигурява поддръжка и стабилизация на ставния апарат на глезена след дисторзио (навяхване) или в периода на раздвижване след гипсова имобилизация - Осигурява бързо възстановяване след оперативни интервенции в областта на глезена - Изработена е от еластична и..
12.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 3031 и 0031
Ортезата е изработена от дишащ неопренов материал и памучен допълнителен бандаж, който осигурява още по-добра иммобилизация и фиксация на глезена. Изключително подходящо средство при изкълчвания, разтяжения на връзките и оток, вследствие на травма. Оредлага се в няколко размера според обиколка..
26.00лв.
НАГЛЕЗЕНКА НЕОПРЕН СЪС ЗАЛЕПВАНЕ-UNIVERSAL
Последни бройки
Производител: Anatomichelp Модел: 0557
Ортезата е изработена от дишащ неопренов материал , който осигурява още по-добра иммобилизация и фиксация на глезена. Изключително подходящо средство при изкълчвания, разтяжения на връзките и оток, вследствие на травма. УНИВЕРАСЛЕН РАЗМЕР ..
33.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0033
Изработена от медицински неопрен и вградени странични силикнови подложки. Осъществява здрава и стабилна имобилизация на глезена след фрактури, изкълчвания и навяхвания. Подходяща и в период след оператични намеси и при рехабилитации. Стимулира кръвната циркулация и ускорява оздравителния пр..
22.00лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)

Глезенките са ортопедичен продукт, който се използва за подпомагане на здравето на глезена. Те могат да се използват за предотвратяване на наранявания, лечение на наранявания или като подкрепа при заболявания като артрит или тендинит. Глезенките предлагат поддръжка и стабилизация на глезена, намалявайки риска от прекомерно натоварване на ставата. Много глезенки са направени от дишащи материали, които позволяват на кожата да диша, като същевременно предоставят комфорт и подкрепа. Различни модели на глезенките предлагат различна степен на поддръжка и стабилност, като по този начин могат да бъдат персонализирани спрямо нуждите на потребителя.