Продукти
Количка

ЕКОМЕТ

БАЛОН ЗА КЛИЗМА VITALIS 400ml
Последни бройки
Производител: ЕКОМЕТ Модел: BIC05
Балонът за клизма се състои от мек крушовиден балон и ергономичен накрайник, специално конструиран за оптимална промивка. Продукта е напълно безопасен за употреба. Подходящ за въвеждане на разтвори за клизма.   Начин на употреба: Налейте течноста с телесна температура в балона. ..
8.00лв.
БАСТУН АЛУМИНИЕВ - РЕГУЛИРУЕМ
Последни бройки
Производител: ЕКОМЕТ Модел: YK011
Ортпедично помощно средство, което улеснява предвижването и стабилността на хора с  проблеми и травми на долните крайници. Изработен от лек алуминиев материал с пластмасова ръкохватка и гумен накрайник . Може да се регулира на височина 75-95см. Максимално натоварване: до 100 кг. &nb..
18.00лв.
ДАМСКИ ТОАЛЕТЕН ДУШ VITALIS
Последни бройки
Производител: ЕКОМЕТ Модел: BIC06
Дамския душ се състои от мек крушовиден балон и ергономичен накрайник, който не създава излишно налягане, правейки ползването на този продукт напълно безопасно. Употреба: За вагинални промивки - обща хигиена и интензивна терапия при неприятна миризма, бяло течение, сърбеж, възпаление или чувст..
8.50лв.
Производител: ЕКОМЕТ Модел: BIC07
Медицинско изделие представляващ контейнер с обем 1 литър (кофичка), свързващ маркуч (100 см) и ергономичен накрайник. Удобен за употреба дори и в домашни условия. Употреба: Съединете маркуча с накрайника и кофичката. Смажете накрайника с вазелин или лубрикант. Закачете кофичката на с..
6.00лв.
Производител: ЕКОМЕТ Модел: BIC09
Изработен от пластмаса. Градиуран до 100 мл.Индивидуално опакован,стерилен,за еднократна употреба. С винтова капачка. Употреба: За съхранение на материали за лабораторни изследвания (екстременти,урина и др.) ..
0.80лв.
МАСАЖОР ЗА КИТКА И ПРЕДМИШНИЦА
В наличност
Производител: ЕКОМЕТ Модел: BIC16
Продукт за масаж на длани, пръсти и предмишница.Стимулира кръвообръщението, раздвижва трудно-подвижни мускулни групи, премахва напрежението в тях...
7.00лв.
ПАТЕРИЦА ТИП КАНАДКА - неподвижна става (НА БРОЙ)
Последни бройки
Производител: ЕКОМЕТ Модел: 0623
ПАТЕРИЦА ТИП КАНАДКА Терапевтично помощно средство при ходене, изработено от лек алуминиев материал (тежи само 550гр), ултра-мека ръкохватка и мека защита на предмишниците.Гумен накрайник - антихлъзгащ и абсорбиращ удара. Ергономичен дизайн. Регулируема на височина. Позволява регулирането..
39.00лв.
ПРОХОДИЛКА СГЪВАЕМА с колелца
Последни бройки
Производител: ЕКОМЕТ Модел: YK015
Помощно средство за раздвижване и рехабилитация на трудно-подвижни хора, както и на хора в след-оперативен период. Двойна функция: статична и крачеща С регулиране на височината: 77-95 см. Максимално натоварване: до 110 кгПроходилката е с колелца за улеснено придвижване Размери: 51 см. ши..
92.00лв.
Производител: ЕКОМЕТ Модел: BIC12
Изработен от медицински полимер. Употреба: За събиране на урина при мъже както в домашни, така и в болнични условия на лежащо болни пациенти. ..
4.90лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)