Продукти
Количка

Други

Модел: JK025
Изработена е от чист силикон за масажиране на зъбките и раздразнените венци. Не съдържа токсични и алергични материали.   ..
6.80лв.
Модел: JK024
Клипсът на серията J4K е с модерен дизайн и е един необходим аксесоар, който предпазва падането на залъгалката на земята. Представлява верижка и щипка за закачане върху дрехата на детето.   ..
6.00лв.
Модел: JK033
Комплекта за хранене на J4K включва лъжичка и виличка. Ергономичния дизайн създава удобство при храненето и са проектирани за периода на преход към самостоятелно хранене. Лесни за почистване и боравене. Могат да се мият в съдомиялна машина. Изработени са от нетоксични и хипоалергични материали. ..
5.00лв.
Ножичка
Изчерпан
Модел: JK041
Има ергономичен дизайн и заоблени върхове за по-голяма безопасност при тяхното използване. Изработени са от неръждаема стомана без никел. Антиалергична и нетоксична. ..
5.00лв.
Модел: JK037
Има ергономичен дизайн и заоблени върхове за по-голяма безопасност при тяхното използване. Изработена от неръждаема стомана без никел. Антиалергична и нетоксична. ..
6.50лв.
Модел: JK042
Силиконовите протектори за гърди на серията J4K предпазват гърдите от разранение, предизвикано при кърмене. Изработени са от мек силикон, който имитира естествените форми на майчините гърди, както и усещането за тях. Комплектът включва 2 броя протектора. Материалът е абсолютно безвреден и нетокси..
8.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Други