Продукти
Количка

Възглавници

АНТИДЕКУБИТАЛЕН РИНГ
Последни бройки -20 %
Производител: Anatomichelp Модел: 0261
Възглавницата е прекрасно средство за облекчаване на болките и дискомфорта при хемороиди, проблеми с тазовите кости, възпаления и постоперативни състояния в областта на седалището. Специалния дизайн я прави идеална за правилното разпределяне на налягането и тежестта при седене. Изработена от в..
100.00лв. 80.00лв.
АНТИДЕКУБИТАЛНА НАДУВАЕМА ВЪЗГЛАВНИЦА
В наличност
Производител: IMPO INTERNATIONAL Модел: RZ020
Надуваема ортопедична възглавница за хемороиди.Намалява болката в кръстовата област и при седене. Подходяща както за болни, така и за здрави хора с изразен проблем в аналната област и заседнал начин на живот.Ергономичен дизайн и удобство при употреба.Подходяща за сядане върху обикновени и офис столо..
25.00лв.
Производител: Anatomichelp Модел: 0115
Антидекубитален протектор за пета, който повдига петата и я предпазва от контакт с повърхността на леглото. Специалния дизайн не дава възможност на кожата от допълнително  разраняване. Показания: Декубитуси на петата, възпаления на плантарната и дорзална част на стъпалото, следоперативно ..
25.00лв.
ВЪЗГЛАВНИЦА КЛАСИЧЕСКА ЗА СПАНЕ С АЛОЕ ВЕРА -55 х 40 х 15см
Последни бройки
Производител: Anatomichelp Модел: 0010
ВЪЗГЛАВНИЦА КЛАСИЧЕСКА ЗА СПАНЕ С АЛОЕ ВЕРА -55 х 40 х 15см   Възглавница ортопедична за сън с memory пяна и aloe vera Една перфектна грижа за вашия сън и комфорт при: - Четене на книга в легнало положение - Гледане на телевизия - Хранене в леглото - Кърме..
45.00лв.
ВЪЗГЛАВНИЦА МЕМОРИ ЗА КРАКА
Последни бройки
Производител: Anatomichelp Модел: 0005
Анатомична възглавница за крака, която е предназначена за уморени, подути крака и такива със затруднено оросяване.Особено подходяща при лимфен и венозен застой.За хора, които целодневно заемат една и съща позиция-седят или стоят.Възглавницата стимулира лимфния поток и кръвната циркулация. Подобрява ..
150.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Възглавница за път